ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

240 Kč Pilaten bílá jílová slupovací pleťová maska v tubě 75g

23.11.2019 - Ostatní kosmetika - Jemnice


Detail inzerátu

Bílá jílová maska Pilaten přináší efektivní řešení, jak zatočit s černými tečkami na nose a tvářích. O výsledku se sami můžete přesvědčit, maska nečistoty zachytí. Čisticí pleťová maska Pilaten zlepšuje prokrvení obličeje, vaše pleť zůstane hedvábně jemná a zbavená všech nečistot.

15-25 minut po aplikaci maska vytvoří film na pokožce, který naváže nečistoty hluboko v pleti. Veškeré navázané nečistoty, černé tečky, akné a mrtvé buňky odstraníte společně s maskou. Vaše pleť bude čistá, hebká, jako nová!

Upozornění: Pokud masku používáte poprvé, zkuste ji nejprve prá minut aplikovat na vnitřní stranu předloktí. Pokud nezaznamenáte, žádnou negativní reakci, můžete ji použít na obličej bez obav. V případě negativní reakce, jako je zarudnutí, masku na obličej nepoužívejte.

Poznámka: sáček vystačí na jednu aplikaci

Obsah: 75g

Co maska Pilaten obsahuje: Extrakt z bílé hlíny - odstraňuje nečistoty a čistí póry, naváže kožní maz a tím vytáhne černé tečky a akné Výtažek z kaktusu - vyhlazuje pokožku Gel z Aloe Vera - hydratuje pokožku a ta pak vypadá svěží
Kyselina hyaluronová - udržuje pokožku hydratovanou a změkčuje ji

Složení: Aqua, Distarch Phosphate, Butylene Glycol, Sodium Lauroyl Collagen Amino Acids, Dimethylacrylamide/Sodiumacryloyldimethyltaurate Crosspolymer, Niacinamide, Kaolin, Bentonite, Hyaluronic acid, Opuntia dillenii Extract, Aloe Yohjyu Matsu Ekisu, Hydrolyzed Collagen, Imidazolidinyl Urea, Parfum

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.