ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

510 Kč Parfémy, nenechte se oklamat

01.02.2021 - Parfémy - Svitavy


Detail inzerátu







O této skupině











Společnost Essens je českou firmou se sídlem v Brně, která vyrábí parfémy se stejným složením jako známé světové značky (Dior, Chanel, Hugo Boss, …), ale za nižší ceny
Essens parfémy a jejich vznik:
Parfémy Essens vyrábí česká firma ESSENS CZECH s.r.o. od roku 2011. Víte o tom, že Essens nabízí to nejkvalitnější, co se dá na trhu sehnat? V běžných parfumériích se z 90% setkáte s tzv. Eau de Parfum (8-15% vonných esencí), kdežto Essens nabízí přímo Parfémy s 20% vonných esencí.
Vůně se nedá patentovat, proto jsou v nabídce parfémy světoznámých vůní. A proto ty čísla místo názvů.
Proč jsou Essens parfémy tak levné?
Základní vonná esence parfémů Essens pochází od toho stejného parfémisty, také výrobce oné esence je stejný jako u běžných parfémů. Rozdíl je však v cestě, kterou parfém Essens urazí, než se dostane k zákazníkovi.
Žádné zbytečné příplatky za lahvičky, které po vypotřebení člověk stejně vyhodí, žádné dodatečné licenční příplatky, drahá reklama a hlavně vynechání onoho maloobchodu, který si přiráží největší rabat.
Tyto ušetřené finance se investují do nás členů, abychom parfémům Essens dělali reklamu sami.
Představte si kotel plný vonné esence, ze kterého vedou dvě hadice. Jedna vede do výrobny běžných parfémů a druhá do továrny parfémů Essens. Jak jste tedy jistě pochopili, tak základ parfému, to nejdůležitější - vonná esence - je stejný, liší se pouze následný postup výroby a expedice, kdy firma Essens dokázala takový postup, díky němuž je schopna stáhnout ceny na tu nejnižší možnou hranici.
Vybírejte ze 40 dámských vůní Essens a 20 vůní pro muže. Mezinárodní tým pečlivě vybíral ty nejvhodnější vonné kompozice od jednoho z předních světových dodavatelů parfémových esencí. Z těch vzniká na území České republiky konečný produkt – parfém Essens, který je balen do kvalitních flakonů z italských sklářských dílen s dlouholetou tradicí.
Výroba Essens parfémů probíhá na území ČR v závodě s certifikací pro výrobu kosmetiky a farmaceutických výrobků. Umožňuje neustálou kontrolu kvality produktů a výrobu podle nejpřísnějších předpisů a norem Evropské unie. Zde také probíhá vývoj nových produktových řad. Mám víc jak 2000 spokojených zákaznic a jsem ráda, že se stále vracejí.  
Zobrazit míň





Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Další ve stejné kategorii

Akční nabídka - Parfémy - nové zboží

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.